Kılıçdaroğlu, ‘Erdoğan kaçacak’ iddiasını ilk nerede dile getirmişti

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (25.05.2022)'' Kılıçdaroğlu, ‘Erdoğan kaçacak’ iddiasını ilk nerede dile getirmişti'' başlıklı yazısı.

CHP Lideri yine büyük bir iddia ortaya attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaçış planını açıklayacağını ilan etti.

Yine saat verdi.

Gece 22.00’de “Erdoğan’ın kaçış planının anatomisi”ni açıklayacağını söyledi.

Gece 22.00 olduğunda da o videoyu yayınladı.

ABD OPERASYONU

Kılıçdaroğlu’nun saatler öncesinden ilan ettiği açıklaması TÜRKEN Vakfı’yla ilgili olduğu ortaya çıktı. TÜRKEN Vakfı Ensar ile TÜRGEV’in yurtdışında Türk öğrencilere hizmet vermek için kurulmuş bir vakıf. Ağırlıklı olarak ABD’de faaliyet gösteriyor. Kılıçdaroğlu, bu operasyonu kimin adına çekiyor? Kılıçdaroğlu’nun öne sürdüğü iddiaların Yurter Özcan tarafından ABD’den Türkiye’ye taşındığı söyleniyor. Bu operasyon Kılıçdaroğlu’nun operasyonu değil. NATO’da sorun çıkaran Erdoğan’a ABD’nin yaptığı bir operasyon. Operasyonu Kılıçdaroğlu’nun başlatması sizi yanıltmasın operasyon Made In Pentagon operasyonu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kaçacağını daha önce de iddia etmişti.

Ne zaman ve nerede?

FETÖ’NÜN KANALINDA

19 Mart 2014 tarihinde.

FETÖ’nün televizyonu STV’de.

STV Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu ile canlı yayında.

Kılıçdaroğlu: Emin olun yurtdışına kaçmaktan başka bunun bir çaresi yoktur. Erdoğan için söylüyorum. Kaçsa da onu bu ülkeye getireceğiz.

Abdullah Abdulkadiroğlu: Kaçmak derken, niye kaçsın?

Kılıçdaroğlu: Kaçacaktır efendim. Yargılanacaktır. Bunun kurtuluşu yok.

Kılıçdaroğlu’nun desteklediği FETÖ’cüler kaçtı ama Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olarak ülkeyi yönetmeye devam ediyor.

15 Temmuz gecesi Erdoğan darbecilerle mücadele ederken, FETÖ’cü hesaplar da “Erdoğan kaçtı” diye yayınlar yapıyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 275 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.269 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.869 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.245 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar