İstanbul seçimlerinde ilginç şeyler oluyor

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın çıktığı ortak yayın bitti ama tartışması bitmedi. Şimdi de İsmail Küçükkaya’nın programdan 3 gün önce Ekrem İmamoğlu ile Taksim’de The Marmara Hotel’de yaptıkları görüşme tartışılıyor.

İddiayı Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın programında Nagehan Alçı gündeme getirdi. İsmail Küçükkaya programa bağlanıp iddiayı doğruladı. Ekrem İmamoğluile 3 dakika görüştüğünü ancak ekibiyle toplantı yaptıklarını açıkladı. Ancak Binali Yıldırım’ın danışmanı Ömer Sertbaş yayına bağlanıp İsmail Küçükkaya’nın Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeden haberlerinin olmadığını, görüşmeyi başka kanallardan öğrendiklerini söyledi. Cumartesi gecesi Küçükkaya’yı arayıp bu görüşmeyi doğru bulmadıklarını söylediğini ifade etti. Ömer Sertbaş, ekranlardan uzak duran bir isim. O konuştuysa önemli bir durum var demektir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.982 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.296 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.261 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar