İmamoğlu ve Yavaş istifa edecek mi?

Bülent Kuşoğlu konuşuyorsa bilin ki Kılıçdaroğlu adına konuşuyor demektir.

Öyle ki Meral Akşener’in görevden alma çağrısına rağmen Kılıçdaroğlu, Kuşoğlu’nu korumaya devam etmişti. Çünkü Bülent Kuşoğlu demek Kılıçdaroğlu’nun sesi demektir. Bülent Kuşoğlu, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarsa masa dağılır” demişti. Akşener karşı çıktı, masa dağıldı. Akşener, masaya ancak Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etme şartıyla geri dönebildi.

İKİ KOLTUK BİR ARADA OLMAZ

Bülent Kuşoğlu, TV 100’de Talat Atilla ile Tamer Korkmaz’ın programında, “Seçimleri kazandıktan sonra hemen 2 belediye başkanını cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atadığı zaman her iki belediyeyi AK Parti’ye kaptırmış olacağız. Onunla ilgili (2024’teki yerel seçim) marttaki süreye göre bir değerlendirme yapılacak. İmamoğlu ve Yavaş cumhurbaşkanı yardımcılığı ve belediye başkanlığını aynı anda yapmayacaklar. Yapmamalılar. Türk devlet geleneğinde öyle bir şey söz konusu olamaz. Sayın Kılıçdaroğlu onu hiç yaptırmaz, hiç istemez, aynı şekilde Millet İttifakı’ndaki liderler de buna karşıdır” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 327 Okunma Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ 30 Nisan 2024 | 6.610 Okunma Erdoğan, Özel ve Dervişoğlu’ndan beklentiler 29 Nisan 2024 | 1.240 Okunma Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.654 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.671 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar