Helalleşme mi tehdit mi karar verin

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (19.08.2022)''Helalleşme mi tehdit mi karar verin'' başlıklı yazısı.

Balıklı Rum Hastanesi’nde yangın çıkmıştı.

Yangından sonra Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Konstantin Yuvanidis, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyor. Bütün parti liderlerinin kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söylüyor. O ana kadar Kılıçdaroğlu’nun aramadığını ifade ediyor.

Vay sen misin bunu söyleyen.

KAMERALARIN ÖNÜNDE TEHDİT

Ekrem İmamoğlu kameraların önünde Yuvanidis’i arıyor. Açıyor ağzını yumuyor gözünü. Kameraların önünde Yuvanidis’i tehdit ediyor, yetinmiyor bunu bir de sosyal medya hesabından paylaşıyor. Ben adamın aklını alırım havasında.

Rum vatandaşlarımızın hastanesinde yangın çıkmış. Ülkenin Cumhurbaşkanı hem yangını söndürme çalışmalarını yakından takip etmiş hem de yangından sonra Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Yuvanidis’i arayıp geçmiş olsun dileklerini iletmiş.

kendileriyle ilgilenmesinden dolayı memnun olmaz mı? Biz de bu ülkenin vatandaşıyız, Cumhurbaşkanı’mız bizimle de ilgileniyor, bizim de başımızda bir devletimiz var diye düşünmez mi?

BÖYLE Mİ HELLAŞECEĞİZ

Peki İmamoğlu bunun neyinden rahatsız oluyor?

Ama İmamoğlu büyük adam. Nasıl olur da Yuvanidis başta kendisine teşekkür etmez. Kurmuş kameraları, açmış telefonu, tehdit etmiş Yuvanidis’i, sonra bunu da bir marifet gibi sosyal medya hesabından yayınlamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 1.896 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.821 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.480 Okunma Yeni siyasi denge ve Erdoğan-Özgür Özel ilişkisi 12 Nisan 2024 | 740 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar