Hangi devlet büyüğüne şantaj yapılacaktı

DARBELERLE hesaplaşma uğruna yola çıktığımız Ergenekon süreci sulandırıldı.15 Temmuz’da gördük ki, Türkiye’nin darbelerle hesaplaşmasını sulandıranlar, kendi darbelerini hazırlamakla...


DARBELERLE hesaplaşma uğruna yola çıktığımız Ergenekon süreci sulandırıldı.
15 Temmuz’da gördük ki, Türkiye’nin darbelerle hesaplaşmasını sulandıranlar, kendi darbelerini hazırlamakla meşgulmüş. Bu kez de FETÖ’yle mücadelenin sulandırılma çabalarına tanık oluyoruz.

Ergenekon’da kaçırdığımız fırsatı bu kez de FETÖ’de heba etmek istemiyoruz. Çünkü FETÖ’yle mücadele bir beka meselesi. Eğer bu millet sokağa çıkmasa, eğer Cumhurbaşkanı ölümü hiçe sayıp mücadeleyi seçmeseydi bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin adının yerine, ‘Fetullah Cumhuriyeti’ yazıyordu. Hassasiyetimiz bundan.

HSYK üyeliği ve Adalet Bakanlığı müsteşarlığı görevlerinde bulunan Birol Erdem’in, FETÖ’cülerin yargıdaki örgütlenmesine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifade ne tür bir örgütlenme ile karşı karşıya olduğumuzu göstermesi açısından çarpıcı.

“Öyle bir pervasızlık aldı yürüdü ki. cemaat mensubu asabı bozuk bir arkadaş heyette görüşme yaparken gereksiz müdahalelerde bulunuyor, başkan (Yargıtay) uyarınca başkana kafa tutuyor, hakaret ediyor, yumruk vurmaya kalkıyor.”

Adamlar darbe yapmaya kalkıştı. Meclis’i bombalayıp, Cumhurbaşkanı’nı öldürmeye çalıştı. 246 insanımız şehit oldu, sen hâlâ hangi saygısızlıktan söz ediyorsun diyebilirsiniz. Bunlar bir günde bu noktaya gelmedi. Onu anlatmak istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 282 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.135 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.789 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.150 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar