Erdoğan’ın yayınlanmamış fotoğrafları ve seçim talimatı

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (03.08.2022)''Erdoğan’ın yayınlanmamış fotoğrafları ve seçim talimatı'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındık taban fiyatlarını açıklamak üzere hafta sonu Ordu’daydı.

Ordulular 50 liranın üzerindeki bir fiyatı makul buluyordu. Bekledikleri gibi oldu. Erdoğan fındık taban fiyatını 54 lira olarak açıkladı.

Erdoğan’ın gezisini takip edenlerle konuştum. Seçim döneminden daha coşkulu bir şekilde karşılanmış. Elbette ki bunda fındık taban fiyatlarının açıklanacak olmasının da etkisi vardır.

Ama bakmayın sosyal medyada estirilen havaya, algı yönetimine soyunmuş anketlere. Ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen tabanda Erdoğan var. Diğer liderlerin oylarını birkaç kez toplasanız Erdoğan’a yetişmiyor. Henüz Erdoğan’ın bir alternatifi yok. Çünkü millet 20 yıldır Erdoğan’ın yaptığı hizmetleri görüyor. Muhalefet liderlerinin Türkiye’ye çaktığı bir çivi var mı? Sadece eleştiriyorlar.

O FOTOĞRAFIN HİKÂYESİ

Erdoğan, havaalanından inip Ordu’ya giderken yer yer yolu vatandaşlar tarafından kesiliyor. Erdoğan yer yer durup Orduluların sevgi gösterilerine karşılık veriyor. Oradan doğruca fındık bahçesine gidiyor. Miting meydanına giderken de Ordulular sokaklarda sevgi gösterisinde bulunuyorlar.

Fındık bahçesinde sosyal medyaya da yansıyan bir video var. Hatırlarsanız orada bir gencin elini öpüyor. O genç fındık bahçesinin sahibi Yeşilyurt ailesinin çocuğu. Otizmli gencimiz Murat, Erdoğan’a şiir okuyor. O da sıcak bir şekilde elini alıp öpüyor. Sosyal medyada “samimiyetin fotoğrafı” olarak yayılan kare orada çıkıyor. Ev sahibi Neşe Hanım’la fındık taban fiyatları üzerine bir sohbetleri var. O da çok samimi, çok doğal bir diyalogdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 15 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.113 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.829 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar