Erdoğan’ın seçim talimatı ne oldu

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (02.11.2022)''Erdoğan’ın seçim talimatı ne oldu'' başlıklı yazısı.

Dün AK Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleriyle kahvaltılı toplantısı vardı.

Erdoğan gruplar halinde milletvekilleriyle kahvaltıda buluşmaya devam edecek. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte parti yöneticileri ve bakanlardan oluşan kalabalık bir heyet katılıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş toplantıya katılan bakanlar.

Bakanların isimlerini tek tek niye yazdım? Çünkü Erdoğan milletvekillerinin dile getirdiği sorunları çözmeleri, sorularına cevap vermeleri ve önerilerini kaydetmeleri için bakanların toplantıda bulunmasını önemsiyor. Aynı düzen MKYK toplantısında da devam ediyor. Erdoğan siyaset kurumuna çok değer veriyor.

SEÇİM HAVASINA GİRMİŞ

Milletvekilleri Cumhurbaşkanı’nın seçim havasına girdiği izlenimi ile ayrılıyorlar toplantıdan. Kime sorsam, “Morali çok iyiydi. Seçim havasına girmiş” dedi.

Cumhurbaşkanı toplantıyı açış konuşmasında, “Arkadaşlar, burası istişare toplantısı. İstişarenin ruhuna uygun olarak burada her şeyi açık yüreklilikle ifade edin” diyor. Seçimlerle ilgiyi uyarıda bulunuyor.

Milletvekillerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi’ne dönük öneriler geliyor. Togg’un, İHA’ların, SİHA’ların, nükleer santralın öneminin altı çizilip buna “Sessiz devrim” adını verdikleri yasaklarla, vesayetle mücadelenin de eklenmesi teklif ediliyor.

ÖĞRETMENLİKLE İLGİLİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.153 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.163 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 495 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar