Erdoğan’ın mesajları ve Ankara’daki hava

Erdoğan Meclis’e gelirken AK Partililer sağlı-sollu olarak şeref kapısının önüne dizilip kalabalık bir heyet halinde karşılıyorlar.

Barış Pınarı harekâtından sonra hem karşılayanların sayısı artmıştı hem de hissedilir bir coşku göze çarpıyordu. Erdoğan’ı beklerken bakanlar Meclis’e gelmeye başladı. ABD tarafından yaptırım kararı alınan bakanlar ilgi odağıydı.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, tokalaşmak için elini uzatan milletvekillerine “Dikkat edin, tehlikeli olabilir” diye esprili bir şekilde karşılık verdi. Milletvekilleri, “O zaman elinizi iki defa sıkacağız” diyerek tokalaştılar. İkinci kez yaptırım listesine alınan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “İlk yaptırımdan sonra mal varlığımda herhangi bir değişim yoktur, arz ederim” diye göndermede bulundu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise grup toplantısının yapıldığı salona girince bir grubun “Hulusi paşa bizi Suriye’ye götür” sloganlarıyla karşılaştı. Akar, asker selamıyla karşılık verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan, Özel ve Dervişoğlu’ndan beklentiler 29 Nisan 2024 | 704 Okunma Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.650 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.661 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.193 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 503 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar