Erdoğan’ın kritik uyarısı neydi?

Ramazan Bayramı’ndan sonra partiler İstanbul seçimlerinde vites büyütecekler. Seçim yaklaştıkça sloganlar da değişmeye başladı...

Ekrem İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” sloganından sonra, “İmamoğlu varsa umut var” diye yola çıktı. Binali Yıldırım ise önce “Daha güzel olacak” demişti. Yıldırım bu kez, “Yine biz yaparız” diye karşımıza çıktı. Seçimler yaklaştıkça Binali Yıldırım’ın yeni sloganlarla İstanbul seçmenlerinin karşısına çıkacağı söyleniyor.

23 Haziran’ın bir eksiği ise bu seçimin şarkısının olmaması. AK Parti’nin o yönde bir arayışı olduğunu duyuyorum. Ama CHP “sessiz kampanya” yapmayı tercih ediyor. Kitleleri tedirgin etmemek için gösterişli kampanya yapılmayacak.

İMAMOĞLU’NUN KARADENİZ TURU

Ekrem İmamoğlu bayramdan sonra bir Karadeniz çıkarması yapacak. Bayramın ilk günü Trabzon Akçaabat’taki dedesinin mezarını ziyaret edecek. İmamoğlu, biyografisini kaleme aldığı Mevlüt Dede’sinin İstiklal Savaşı gazisi ve hacı olduğu vurguluyor, kendisine rol modeli aldığını söylüyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 6.810 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.145 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.850 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 835 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar