Erdoğan’ın ilginç görüşmeleri ve yeni kulisler

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin hak ettiği şekilde değerlendirilmediği kanaatindeyim. O nedenle görüşmenin perde arkasını paylaşmak istedim.

Çünkü o görüşmede düşünce suçları ve FETÖ’den yargı kararıyla geri dönenlere ilişkin ileriye dönük bazı sinyaller edindim.

Erdoğan şu günlerde ilginç görüşmeler yapıyor. Karamollaoğlu ile ucu açık bir şekilde görüştüğü gibi.

Elbette ki CHP’lilerin de aralarında yer aldığı büyükşehir belediye başkanlarıyla toplantısı canlı yayınlandığı için onu ayrı tutuyorum. Belli ki Erdoğan bir süredir farklı görüştekileri dinliyor ve “Cumhurbaşkanı” şapkasıyla önplana çıkmak istiyor.

Belediye başkanlarıyla toplantıya katılan bir bakan, “Cumhurbaşkanımız CHP’li belediye başkanlarıyla toplantı öncesinde bize ‘Yardımcı olacaksınız, sorunlarını çözeceksiniz’ diye talimat verdi. AK Partili başkanlara ne yapıldıysa CHP’li başkanlarla da öyle ilgilenildi” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP banka dekontlarını sunacak 19 Mart 2024 | 563 Okunma Adım adım PKK’ya harekât geliyor 18 Mart 2024 | 1.662 Okunma Hilmi Başkan Ferrero savaşını kazandı 15 Mart 2024 | 1.044 Okunma İmamoğlu bu paraların kaynağı ne 14 Mart 2024 | 2.296 Okunma CHP parayı kuruşu kuruşuna ödemiş 13 Mart 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum