Erdoğan kimin için ‘Sonları hüsran olacak’ dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün AK Parti milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Dünkü toplantı üçüncü grubu oluşturuyordu.

Dünkü toplantıda daha önceki iki toplantıdan farklı bir sahne yaşanıyor. Yirmiye yakın milletvekili söz alıyor. Söz alan milletvekilleri Erdoğan’a bağlılıklarını bildirerek konuşmaya başlıyorlar. İstisnasız olarak, “Hiç endişeniz olmasın, biz sizin yanınızdayız” diyorlar. Daha önceki toplantılarda böyle bir şeye ihtiyaç duyulmamasına rağmen bu kez milletvekilleri neden bağlılıklarını bildirme gereği duydu?

Ali Babacan’ın istifasıyla birlikte artık yeni partinin ayak sesleri daha yakından hissedilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna-Hersek gezisi dönüşünde ilk kez bu konuya değindi. Gül, Babacan ve Davutoğlu’na kırgın olduğunu söyledi. Ali Babacan’a “Ümmeti parçalamaya hakkınız yok” dediğini açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 2.874 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.157 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 495 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar