Erdoğan ile Bahçeli ne konuştular?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyareti siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Kimi bunu kabine değişikliğinin işareti olarak gördü. Kimi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerindeki değişiklik hakkında Bahçeli’yi bilgilendirme olarak değerlendirdi.

Görüşmenin MGK’dan bir gün sonra, Yüksek Askeri Şura toplantısından ise 1 gün önce olması nedeniyle MGK ve YAŞ gündemine ilişkin yorumlar yapıldı. İşi erken seçime kadar götürenler de çıkmadı değil.

Görüşme önemliydi. Hem de çok çok önemliydi. Çünkü daha bir gün önce akşam saatlerine kadar MHP Genel Merkezi’nde görüşmeye ilişkin bir bilgi yoktu. Öğle saatlerine kadar randevu talep edilmemişti. Görüşme yapılacak diye bir gündem yoktu. Ne olduysa MGK toplantısından sonra oldu. İki lider görüşmek üzere randevulaştılar.

Görüşme aynı zamanda birçok ilkleri barındırıyordu. Ayrıca Devlet Bahçeli devlet geleneği gereği görüşmek için Cumhurbaşkanlığı’na giderdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.627 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.175 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 496 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum