Erdoğan il il rapor alıyor, muhalefet ittifakı zorluyor

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışı temasları nedeniyle milletvekili listeleriyle yeterince ilgilenemediği söylenmişti.Belediye başkan adaylarının belirlendiği süreçte ise tam...

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışı temasları nedeniyle milletvekili listeleriyle yeterince ilgilenemediği söylenmişti.

Belediye başkan adaylarının belirlendiği süreçte ise tam tersi yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan her il için ayrı ayrı rapor istiyor. Erdoğan’a rapor verenlerin dikkatini çeken bir noktayı paylaşmak istiyorum. Erdoğan her ille ilgili raporu değerlendirirken daha önce kendisinin o ile ziyareti sırasında tuttuğu notları da yanında hazır bulunduruyor. Seçimler 5 ay içinde yapılacak ama Erdoğan şimdiden iki nokta üzerinde mesaisini yoğunlaştırdı.

1- Belediye başkan adaylarının belirlenmesi

2- Seçim kampanyası ve seçim stratejisinin belirlenmesi

AK Parti’de 6-7 Kasım günleri toplam 12 saat süren bir çalışma yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıya Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, Genel Sekreter Fatih Şahin ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldı.

TAKVİM NASIL İŞLEYECEK?

81 il konuşuldu, Gaziantep iline kadar ayrıntılı olarak çalışıldı. Aynı heyet bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında tekrar toplanarak kaldığı yerden çalışmalarını sürdürecek. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 6.783 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.145 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.850 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 835 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar