Elektrik indirimi hangi işletmeleri kapsayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’ndan sonra elektrik indirimini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’ndan sonra elektrik indirimini açıkladı.

Ancak detayları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK çalışacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ticarethanelerin faturalarında ilk kademe yüzde 25 indirim yapılabileceğini söyledi. Bakan indirimi 1 Mart’a yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti. Bir ayrıntı daha, meskenlerde kısa bir süre önce 150 kilovat saatten 210 kilovat saate çıkarılan indirimli tarife üzerinde de çalışma yapılacağını açıkladı.
Peki bu nasıl olacak? Ulaştığım bazı ayrıntıları paylaşacağım ama bir noktaya vurgu yapmak istiyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan milletin derdiyle dertlenen bir lider. Garip gureba babası. O nedenle fiyat artışlarından dolayı büyük bir acı yaşadığını hissediyorum. Çare bulmak için çırpınıyor.

Pandemi sürecinde de insanların işten çıkarılmaması için kısa çalışma ödeneği getirdi. Yoksa bizim işverenlere kalsa yüzbinleri sokağa atarlardı. Biz bunu 2001 krizinde gördük. Hem o, pandemi süreci gibi küresel bir kriz değildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 6.434 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.142 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.850 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 833 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.484 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar