Davutoğlu ile Ürdün’de

Hafta sonu Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün gezisini izledim.Başbakan'ın Ürdün ziyareti 15 Aralık için planlanmıştı. Ancak yüreğimizi yakan Kızılay'daki canlı bomba eylemi nedeniyle...

Hafta sonu Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün gezisini izledim.
Başbakan'ın Ürdün ziyareti 15 Aralık için planlanmıştı. Ancak yüreğimizi yakan Kızılay'daki canlı bomba eylemi nedeniyle ertelenmişti.
Ürdün yoluna çıkmadan önce Kral Abdullah'ın Türkiye'yle ilgili, ”Zaman ayarlı” sözleri servise konulunca gezi hayli ilginç bir hal aldı.
Kafamızda cevabını merak ettiğimiz sorularla bindik Başbakan'ın uçağına. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Amerika'ya taşıyacak olan Tur uçağı Ürdün'e doğru havalandıktan kısa bir süre sonra Başbakan Davutoğlu uçağın içini gezmeye başladı. Başbakan önde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arkada tek tek tokalaştılar. Başbakan, geziye katılan işadamlarıyla sohbet etti. Onları dinledi, notlar aldırdı. Daha sonra bir kısmını ön tarafa çağırarak görüştü. Başbakan bizim bulunduğumuz bölüme yaklaşınca Sare Hanımı sorduk. “Bir doğum varmış uzamış, Sare hanım yetişemedi. Ameliyathaneden telefonla görüştük” dedi. Sare Hanım ben Başbakan eşiyim demeden hastalarını takip ediyor, ameliyatlarına giriyor. Bir defasında, ”Ahmet uyanmasın diye parmaklarımın ucuna basarak evden çıktım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 77 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.141 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 489 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.192 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar