‘Cumhur ittifakı’ için formül bulundu mu?

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili kapsamlı bir sunum yapıyor.Özhaseki, milletvekillerinin yerel seçimlerle ilgili...

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili kapsamlı bir sunum yapıyor.

Özhaseki, milletvekillerinin yerel seçimlerle ilgili sorularına doyurucu yanıtlar veriyor. Sunum ve soru-cevap bölümünün tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan sözü alıyor. “Seçim kazanacak adaylarla halkın karşısına çıkacağız” diye söze başlıyor. Daha önce açıkladığı gibi ehliyet ve liyakate önem vereceklerini, tevazu sahibi isimleri aday göstereceklerini anlatıyor. Milletvekilleri, Erdoğan’ın sözlerinden mevcut belediye başkan adaylarının önemli oranda değişeceği mesajını çıkarıyorlar.

Erdoğan iki noktanın üzerinde duruyor:

1) İyi adaylar çıkaracağız.

2) Her yerde aday göstereceğiz.

Erdoğan, ‘cumhur ittifakı’na ilişkin değerlendirmesini ise sona bırakıyor.

“MHP ile gerçekleştirdiğimiz cumhur ittifakı, seçim ittifakından öte bir şeydir. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu meselelerde, yerli ve milli konularda taraf olmak demektir. O nedenle bunu bir seçim ittifakı olarak görmemek lazım. Biz bu ittifakı sürdürmekte kararlıyız” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 3.327 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 488 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.187 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.821 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar