CHP’nin cumhurbaşkanı adayı kim?

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı konusundaki trafik borsayı geçti.Yazıya İlhan Kesici diye başlayıp Yılmaz Büyükerşen diye bitirebilirsiniz. Ama yetmez. Muharrem İnce diye paragraf açıp, Abdüllatif Şener...

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı konusundaki trafik borsayı geçti.

Yazıya İlhan Kesici diye başlayıp Yılmaz Büyükerşen diye bitirebilirsiniz. Ama yetmez. Muharrem İnce diye paragraf açıp, Abdüllatif Şener diye tamamlayabilirsiniz. Siz siz olun Kuzey Kore ile Güney Kore’nin birleşip birleşmeyeceği konusunda bir iddiaya girin ama CHP’nin cumhurbaşkanı adayı konusunda iddiaya girmeyin.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ince eleyip sık dokuması partide dalgalanmaya neden oluyor. Ama CHP Lideri ince bir taktik uyguluyor.

KILIÇDAROĞLU’NUN STRATEJİSİ

1- Milletvekillerinin, il başkanlarının, PM üyelerinin ve eski genel başkan Deniz Baykal’ın eğilimini tespit ederek, sorumluluğu paylaşıyor.

2- Kimin neden aday olamayacağını hem parti tabanına hem kamuoyuna gösteriyor.

3- Adayını saklamayı başarıyor, yıpranmasının önüne geçiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 917 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.289 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.870 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.256 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar