CHP’de ne değişti, ne değişmedi

CHP seçim bildirgesi için ATO Congresium salonundayız.Benim için tam bir Deja Vu durumu.Nisan ayında da yine CHP'nin seçim bildirgesi aynı yerde açıklanmıştı.Congresium'a girdiğimde beni kendime getiren Aylin Nazlıaka...

CHP seçim bildirgesi için ATO Congresium salonundayız.
Benim için tam bir Deja Vu durumu.
Nisan ayında da yine CHP'nin seçim bildirgesi aynı yerde açıklanmıştı.
Congresium'a girdiğimde beni kendime getiren Aylin Nazlıaka oldu.
Seçmenleriyle fotoğraf çektiriyordu.
Henüz selfie durumuna geçmemiş.
Salona girdim.

Enis Berberoğlu, eski gazeteci kimliği ve CHP Genel Başkan Yardımcısı unvanıyla meslektaşlarını karşılıyor, onlarla hal hatır soruyor, oturacakları yere kadar ilgileniyordu.
Yeni Şafak'a ayrılan bölüme oturup salonu incelemeye başlıyorum.

Eski Genel Başkanlardan Altan Öymen ön sırada. Ama Deniz Baykal'ı göremiyorum. Yılmaz Ateş'le tokalaşıyoruz. Bu arada Deniz Bey'in Avrupa Parlamentosundaki toplantı nedeniyle Brüksel'de olduğunu öğreniyorum.
Salonda bir alkış sesi yükseliyor. Gelen Mustafa Balbay… O sırada Tuncay Özkan da gözüme ilişiyor. Cezaevi görmüş milletvekilleri ilgi görüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.179 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.657 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.182 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 496 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar