CHP’de kavga büyür mü?

Yerel seçimlerin verdiği moral, İstanbul seçimlerinin sağladığı başarı ile CHP iç tartışmalarını bitirmiş, birbiriyle uğraşan parti olmaktan çıkmış, hatta hafiften “Türkiye’yi yönetmeye talibiz” havasına girmişti. Ta ki o Külliye’ye giden CHP’li haberine kadar.

SAHNE 1

Haber, güya parti içi muhalefet olarak gördükleri Muharrem İnce’yi tasfiye etmek, Erdoğan’ı ise işi gücü bırakmış CHP’nin içini tanzim eden taraflı Cumhurbaşkanı konumuna düşürmek için servis edilmişti.

Fakat ne olduysa oldu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FOX TV’de yayına çıktı. CHP’yi kollayacağına, büyük bir ailenin reisi gibi davranıp partililerin hukukunu koruyacağına kalktı, “Doğrudur” dedi. O andan itibaren iş döndü, bumerang gibi CHP’yi vurdu.

SAHNE 2

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün ile CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında rüşvet pazarlığı döndüğü haberleri gündeme bomba gibi düştü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 5.632 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.139 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.849 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum