CHP nereye gidiyor?

Demem o ki, CHP gerçekliği kaybetmeye başladı. Atatürk, Hatay’ı anavatana katarken bu CHP yönetimi işbaşında olsa herhalde karşısında yer alırdı.

Salı günleri Meclis’te grup toplantıları yapılıyor. Siyasetin nabzını tutma adına önemli olduğu için liderlerin konuşmalarını dikkatli bir şekilde izliyorum. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, “Devletin ordusu Katarlılara satılmış” sözleri kıyameti koparmıştı. Ali Mahir Başarır’la konuşup, üzgün olduğunu belirten sözlerini köşeme taşımıştım.

AKŞENER NİYE SUSTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ne diyeceğini merak ediyordum. Milliyetçi bir lider olan Akşener, bu konuya hiç değinmedi. Anlaşılan CHP ile ortaklığın zarar görmemesini tercih etti. 28 Şubat’ta dahi, kendisine hakaret eden generallere yiğitçe cevap vermesine rağmen Türk ordusuna toz kondurmayan Akşener’in bu konuda tepki göstermesini beklerdim. Zaten CHP milletvekilinin o sözleri sarf ettiği sırada İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Bahadır Erdem de canlı yayın konuğuydu. Tek bir itirazda bulunmadı. Ali Mahir Başarır’la aynı şeyleri düşündüğü için mi itiraz etmedi, yoksa millet ittifakı ortağı oldukları için mi sustu orasını bilmiyorum.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP banka dekontlarını sunacak 19 Mart 2024 | 836 Okunma Adım adım PKK’ya harekât geliyor 18 Mart 2024 | 1.663 Okunma Hilmi Başkan Ferrero savaşını kazandı 15 Mart 2024 | 1.044 Okunma İmamoğlu bu paraların kaynağı ne 14 Mart 2024 | 2.296 Okunma CHP parayı kuruşu kuruşuna ödemiş 13 Mart 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar