CHP banka dekontlarını sunacak

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bu hafta 'CHP banka dekontlarını sunacak' başlıklı yazısını kaleme aldı.

CHP’nin para kulelerinin arkasından Ekrem İmamoğlu’nun silueti gözükmeye başladı. Çünkü para sayan da taşıyan da getiren de Ekrem İmamoğlu’nun sırdaşları.

“Kafa kopartan” lakabı ile tanınan Fatih Keleş, İmamoğlu şirketlerinin Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, İmamoğlu’nun avukatı ve son seçimde milletvekili seçilmesini sağladığı Beylikdüzü eski İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer. Bu olayda ismi gündeme gelmedi ama İmamoğlu’nun yakın ekibinden Ertan Yıldız. Ama biri var ki İmamoğlu için çok önemli bir isim.

BİLGİLERİNE BAŞVURULMALI

İl Başkanlığı binasının alımı sırasındaki görevleri nedeniyle Canan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bülent Kuşoğlu’nun da bilgisine başvurulması gerekiyor.

CHP kulislerinden edindiğim bilgi, bina sahibi ile elden para verilmesi şeklinde bir pazarlık yapılmamış. Zaten Siyasi Partiler Yasası’na da aykırı. Kayıp trilyon davasında Erbakan’ın başına gelenleri biliyorsunuz. 2 yıl 4 ay Erbakan hapis cezasına çarptırılmıştı.

BİNA SAHİBİ İFADE VERDİ

Savcılık dün binanın sahibi Ali Rıza Braka’nın ifadesini aldı. Bu paranın nereye ödendiğini anlamak için Braka‘nın banka hesaplarının kontrol edilmesi yeterli olur. Sanıyorum mahkeme bunu yapacak. Bu arada savcılık, binanın alınmasıyla ilgili olarak CHP’nin kasasından yapılan ödemeyi sorarsa, banka dekontlarının hazır olduğu söyleniyor. CHP’nin resmi banka hesabından yapılan ödeme ile balya balya sayılan paralar arasında fark çıkarsa, işte o zaman para kulelerinin arkasındakiler korksun.

Temiz siyaset için para kulelerini unutma, unutturma diyorum...

GÖKHAN ZAN OPERASYONUNUN ARKASINDA KİM VAR

CHP’ye dokunan yanıyor. CHP ile mücadeleye girenin başına olmadık işler geliyor. Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adayıydı. Kılıçdaroğlu’na karşı aday oldu diye Türk siyasi tarihinin en çirkin operasyonuna maruz kaldı. Olmayan görüntülerden şantaj-montaj kasetleri üretildi. Lince tabi tutuldu, sonunda Muharrem İnce gibi dirençli bir siyasetçi dahi pes etmek zorunda kaldı. Muharrem İnce şantaj montaj kasetlerle cumhurbaşkanı adaylığından çektirildi. İnce’ye bu operasyonu düzenleyenler CHP ile irtibatlı isimler çıktı. Bir kısmı tutuklandı, bir kısmının yargılanması devam ediyor.

Şimdi bunun farklı bir versiyonu Hatay’da yaşanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.472 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.657 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.184 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 498 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar