Binali Yıldırım ikna edildi mi?

‘BİNALİ Yıldırım’ın adaylığı konusunda birkaç pürüz vardı, gideriliyor. Arjantin dönüşü İstanbul adaylığı açıklanacak.’ Bu sözler AK Parti’nin etkili...

‘BİNALİ Yıldırım’ın adaylığı konusunda birkaç pürüz vardı, gideriliyor. Arjantin dönüşü İstanbul adaylığı açıklanacak.’

Bu sözler AK Parti’nin etkili bir yöneticisine ait. Yerel seçimlerde Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olup olmayacağı önemli bir konu olduğu için en sonda vereceğim bilgiyi en başta paylaşayım istedim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Latin Amerika gezisi dönüşünde 21 ilin belediye başkan adayı açıklanacak. Erdoğan, “MHP ile karşılıklı jestler olacak” dediği için bu sayı değişecek.

İttifak görüşmelerinden de farklı bilgiler geliyor. Son gelen istihbarata göre Osmaniye, Isparta ve Manisa MHP’ye bırakılmış ancak Mersin ve Adana henüz netleşmemiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 749 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.267 Okunma Yeni siyasi denge ve Erdoğan-Özgür Özel ilişkisi 12 Nisan 2024 | 707 Okunma Bu kez anketten farklı sonuçlar çıktı 11 Nisan 2024 | 1.953 Okunma Özgür Özel İmamoğlu’nu rahatsız Yavaş’ı mutlu etti mi 10 Nisan 2024 | 725 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar