Bana karşı bel altı kampanya yapıyorlar

OHAL VARKEN CAN GÜVENLİĞİ YOK(Focus dergisindeki mülakat) Benim, ‘Türkiye’de Alman turistler için can ve mal güvenliği olmadığı’ dediğim şeklinde sunulmuştu. Böyle bir ifade söz konusu...

OHAL VARKEN CAN GÜVENLİĞİ YOK

(Focus dergisindeki mülakat) Benim, ‘Türkiye’de Alman turistler için can ve mal güvenliği olmadığı’ dediğim şeklinde sunulmuştu. Böyle bir ifade söz konusu değil, olamaz da. Ancak ben Türkiye’de hukuk devletinin olmadığını, OHAL döneminde kimsenin can ve mal güvenliğinin olmadığını sadece o dergiye söylemedim. Ben bunu TBMM’de 4 genel başkanın olduğu oturumda da söyledim. Ben bunu her salı günü grup toplantısında da söyledim. Ben bunu işadamlarının, sanayicilerin karşısında TOBB’da da söyledim. Başbakan Sayın Binali Yıldırım da vardı, sayın bakanlar da. Söz konusu Alman medyası olunca inanmadığım şeyleri mi söylemeliydim? Buradaki amaç Adalet ve Kalkınma Partili Ayhan Oğan’ın, Türkiye Cumhuriyetimizle ilgili söylediklerini gündemden düşürmek. Bunun için tamamen bana karşı bel altı bir kampanya yürütüyorlar. OHAL devam ettiği sürece Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur demeye devam edeceğim.

(Türkiye’yi yurtdışına şikâyet ediyor iddiası) Tamamen saçma bir iddia. Alman muhabir gelse ya da bir yabancı muhabir benim Meclis konuşmalarımı alsa yayınlasa ve hatta yabancı ajansların Türkiye büroları bahsettiğim konuşmaları dünyaya servis ettiğinde ben ülkemi dünyaya şikâyet mi etmiş oluyorum? Teknolojinin nasıl değiştiğinin, geliştiğinin farkında değiller. Türkiye’de yaptığımız konuşmalar tüm dünyada, Afrika’da da Avrupa’da da Uzakdoğu’da da Amerika kıtasında da izleniyor. Ben Türkiye’de başka bir şey söylesem yurtdışına başka konuşsam önce kendime saygımı kaybederim; içeride başka dışarıda başka konuşamam. Neye inanıyorsam onu söylerim. Örneğin ben o mülakatta FETÖ’cülerin kesinlikle ve kesinlikle Türkiye’ye iade edilmesi gerektiğini de söyledim.”

‘YA İŞLEM YAPSINLAR YA ARKASINDA DURSUNLAR’

AYHAN Oğan hakkındaki tartışmaları gündemden düşürmek için yapıyorlar. Antalya milletvekilimizi de onun için hedef seçtiler. Ben buradan AK Parti Genel Başkanı’na soruyorum, Ayhan Oğan hakkında bir işlem yapacaklar mı? Ya Ayhan Oğan’la ilgili işlem yapsınlar ya da Oğan’ın arkasında dursunlar. İkinci bir sorum daha var. Atatürk ve rejim düşmanları neden AK Parti’nin içinden çıkıyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.103 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.828 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.483 Okunma Yeni siyasi denge ve Erdoğan-Özgür Özel ilişkisi 12 Nisan 2024 | 740 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar