AK Parti’nin sloganı ve seçim stratejisi

YÜKSEK Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerini iptal kararı, sıradan bir karar değil. Siyasi süreçlere damgasını vuracak kadar önemli bir karar. Seçmenlerin siyasi tercihlerini etkileyecek kadar önemli bir karar....

Çünkü 23 Haziran’da sadece adaylar ya da partiler oylanmayacak, YSK’nın kararı da oylanacak. O nedenle gerekçenin güçlü bir hukuk metni olması gerekiyor.

Her defasında uyarma gereği duyuyorum. YSK’nın gerekçeli kararı yayınlandığında tartışmalar sona erecek değil. Çünkü halkımız gerekçeyi değil, iptal kararını tartışıyor.

YSK kararı beklenirken, bir yandan da AK Parti ve CHP’nin seçim kampanyasına ilişkin bilgileri paylaşmak istiyorum. AK Parti ve CHP, 23 Haziran seçimlerine yeni sloganla, yeni taktiklerle hazırlanıyorlar.

CHP yarın Bomonti Hilton Oteli’nde seçim kampanyasını başlatacak. Seçim otobüsünün önüne çıkan bir gencin “Ekrem abi, her şey çok güzel olacak” diye seslenişi CHP’nin ana sloganı olacak. Onun bir tık altında yeni bir sloganın da kullanılacağı söyleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 6.542 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.143 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.850 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 833 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.484 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar