AK Parti’nin seçim kampanyasında sürprizler var

AK Parti'de liste hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs 2023 seçimlerinde sürpriz isimlerle kamuoyunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi "AK Parti'nin seçim kampanyasında sürprizler var" yazısıyla bu konuyu okurlarıyla paylaşıyor. İşte Abdulkadir Selvi'nin o yazısı

Deprem nedeniyle ilk kez farklı bir seçim süreci yaşıyoruz. Bir yanda deprem gerçeği var, diğer yanda ise 5 yıl süreyle Türkiye’yi kimin yönetmesi gerektiğine karar verilecek.

ERDOĞAN- KILIÇDAROĞLU SEÇİMİ

14 Mayıs’ta sandığa gittiğimizde, Türkiye’yi Erdoğan mı yönetsin, yoksa Kılıçdaroğlu mu yönetsin diye karar vereceğiz. Sandıkta vereceğimiz kararla Türkiye’nin kaderini 5 yıllığına ya Erdoğan’a ya da Kılıçdaroğlu’na teslim edeceğiz.

DEPREM GÖLGESİNDE SEÇİM KAMPANYASI

Deprem nedeniyle Türkiye ilk kez böyle bir seçim kampanyası süreci yaşıyor dedim. Bu durum partilerin seçim kampanyalarını da etkiliyor. Zaten depremden önce başka bir seçim kampanyası planlanmıştı, depremden sonra başka bir kampanya hazırlandı. Deprem bir gerçek. Ama depremin dahi değiştiremeyeceği başka bir gerçek daha var. İnsanlar geleceğe umutla bakmak istiyor. Daha iyi bir Türkiye’de yaşamak istiyor. İnsanlar umut ettikçe yaşar. Sandık başına gittiğimizde bu iki olguya bakarak karar vereceğiz. Erdoğan mı bu sorunların altından kalkar, yoksa Kılıçdaroğlu mu? Erdoğan mı Türkiye’yi daha iyi bir geleceğe taşır, yoksa Kılıçdaroğlu mu? Buna göre karar vereceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 3.763 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 489 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.189 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.821 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar