AK Parti Kongresi’nin sürprizleri ve Erdoğan’ın konuşması

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bu hafta 'AK Parti Kongresi’nin sürprizleri ve Erdoğan’ın konuşması' başlıklı yazısını kaleme aldı. AZERBAYCANLI sanatçı Azerin’in, “Çırpınırdın Karadeniz”i söylemesi çok farklıdır.

AZERBAYCANLI sanatçı Azerin’in, “Çırpınırdın Karadeniz”i söylemesi çok farklıdır.

Çünkü yürekten söyler. Ama Karabağ zaferinden sonra bir başka söylüyor. Önceden hasret yüklüydü ses tonunda şimdi zaferin tınıları hissediliyor. En son söylerken, “Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asmışız biz. Türk’ün şanlı bayrağını Karabağ’da asmışız biz” deyince salon ayağa kalkmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev ayakta alkışlamıştı.

Azerin’le, Azerbaycan’ın zaferle sonuçlandırdığı 24 saatlik Karabağ operasyonu sırasında CNN Türk’te Fulya Öztürk’ün programında birlikteydik. Yine Çırpınırdın Karadeniz’i söylemişti. Ben ona Türk dünyasının sanatçısı diyorum.

AZERİN DÜET YAPACAK

Azerin, AK Parti’nin 7 Haziran’daki kongresinde sahne alacak. İçinde “Karabağ” olan bir parçayı seslendirecek. Yeni bir beste mi yoksa ‘Çırpınırdın Karadeniz’i yine Karabağ’a bağlayarak mı söyleyecek, onu bilmiyorum. Bir de AK Parti milletvekili ünlü sanatçı Yücel Arzen’le birlikte düet yapacaklar. Yücel Arzen ile Azerin daha önce Abdurrahim Karakoç’un “Bayrak senden incinmesin” şiirinden bestelenen bir parçayı birlikte söylemişlerdi. Bulup dinlemenizi öneririm. Çok başarılılar. Sahnede izlemek isterdim. Azerin ayrıca Neşet Ertaş’ın parçalarını da çok güzel söylüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Neşet ustayı çok sevdiği için bakarsınız Azerin bir de Neşet Ertaş’tan, “Cahildim dünyanın rengine kandım” der.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmek istiyorum 03 Mayıs 2024 | 371 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuracak Kavala dosyası 02 Mayıs 2024 | 2.029 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 1.104 Okunma Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ 30 Nisan 2024 | 6.672 Okunma Erdoğan, Özel ve Dervişoğlu’ndan beklentiler 29 Nisan 2024 | 1.243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar