Adnan Oktar, Mehdi meselesinde ne dedi?

ADNAN Oktar’a sorgusunda 353 soru yöneltiliyor, verdiği yanıtlar 164 sayfa tutuyor. Polis-adliye muhabiri olan meslektaşlarım kriminal boyutlarını başarılı bir şekilde yansıttılar. Bu grubun İslami bir cemaat iddiası...

ADNAN Oktar’a sorgusunda 353 soru yöneltiliyor, verdiği yanıtlar 164 sayfa tutuyor.

Polis-adliye muhabiri olan meslektaşlarım kriminal boyutlarını başarılı bir şekilde yansıttılar. Bu grubun İslami bir cemaat iddiası olduğu için özellikle dinin esaslarına ilişin bölümlerini yansıtmaya çalıştım. Yoksa organize suç örgütü liderine sorulması gereken ne varsa sorulmuş.

Adnan Oktar grubuyla ilgili operasyon dışarıya sızmaması için bankalarla, tapuyla, ticaret odasıyla yazışmalar yapılmamış. Şimdi buralarla yazışmalar yapılıp bilgiler toplanıyor. Sadece MASAK’tan rapor istenmiş. MASAK raporunda, “kaynağı belli olmayan paralara ve şüpheli şekilde açılıp kapanan şirketlerin varlığına” dikkat çekilmiş.

ELYAZISI İLE NOTLAR

Adnan Oktar grubuna yönelik gerçek operasyon yeni başlıyor. Çünkü Oktar’ın dijital arşivinin imajlarının alınması tamamlandı. Şimdi özel bir ekip tarafından inceleniyor. Dijital verilere sadece seks içerikli görüntüler ya da şantaj kasetleri olarak bakılmıyor. Veriler incelenmeye başladığında Adnan Oktar grubunun dinlemelere karşı önlem geliştirdikleri ortaya çıktı. Hatırlansanız FETÖ’cüler, şifreli haberleşiyor ve kontörlü hatları kullanıyordu. Bunlar ise özel görüşmelerinde elyazısı ile notlar tutmuşlar. Adnan Oktar ikili görüşmede dahi elyazısı ile talimat vermiş. İkili görüşme sırasında dahi yazılı olarak haberleşmişler. Mahrem notlar tutulmuş. Sonra bunlar talimatlandırılmış. Ama o notların bir kısmı yırtılmamış ve bazılarını da unutmamak için ya da takibini yapmak üzere fotoğrafını çekmişler. O delillerin bir kısmına dijital verilerde ulaşıldı.

FETÖ KAHTANİ Mİ?

Adnan Oktar, 2013 yılında bir video kaydında, “Fetullah Hoca, ahir zamanda gelecek mühim şahsiyetlerden birisidir. Fetullah Hoca Kahtani olabilir. Mehdi’nin yardımcısıdır” demişti. Tabii bu durumda kendisi de Mehdi oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.519 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.168 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 495 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar