Adaletin damatlarla imtihanı

15 Temmuz’da MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın kaçırılacağını ihbar ederek darbenin önlenmesinde büyük pay sahibi olan pilot binbaşı O.K.’nın ismini deşifre etmeye...

15 Temmuz’da MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın kaçırılacağını ihbar ederek darbenin önlenmesinde büyük pay sahibi olan pilot binbaşı O.K.’nın ismini deşifre etmeye başladılar.

FETÖ’cüler, darbe hedefinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ortadan kaldırma hedefinden vazgeçmediler.

Eski Türk efsanelerinde sözü edilen bilincini kaybetmiş köleler, ‘Mankurtlar’ vardı. Bunlar da Fetullah Gülen’in bilincini yok ettiği ‘Fankurtlar’.

FETÖ’nün ‘Fankurtlar’ının ne yapabileceğini 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve Karlov suikastında gördük. O nedenle FETÖ’yle mücadele Erdoğan’ın kişisel sorunu değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin beka sorunu. FETÖ’cülerin yeni bir darbe ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ortadan kaldıracak bir suikast girişimi için fırsat kolladıklarından şüphe yoktur. Bu yüzden FETÖ’yle mücadeleye odaklanıp suni FETÖ’cüler oluşturma gibi yanlışlara sapmamak gerekiyor. FETÖ’yle mücadelede, birilerinin korunduğu şeklinde bir algının oluşmasına izin vermemeliyiz. Bir süredir, ‘Damatlar’ tartışması yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile eski Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in serbest bırakılması, müthiş bir kırılmaya yol açtı. Ceza hukuku, aile hukuku, ticaret hukuku, devletler hukuku gibi yeni bir dal doğdu; ‘Damatlar Hukuku’.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKMADI

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, itirafçı olmak için başvuran FETÖ’den tutuklu Avukat Ramazan Aykış’ın verdiği ifade üzerine 1 Aralık 2016 tarihinde tutuklandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 2.031 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.296 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.872 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.261 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar