Adalet Bakanı ile ne konuştuk?

ADALET Bakanı Abdulhamit Gül’le Ankara temsilcimiz Hande Fırat bizleri bir araya getirdi.

Abdulhamit Gül, kadına şiddet genelgesini yayınlayan bakan olarak masaya oturunca herkesin desteğini aldı. Bir ara sadece cinslik olsun diye muhalefet etmeyi düşündüm ama kadınlardan korktuğum için hemen vazgeçtim. Hatta bir ara kadınlardan daha çok destek veren konumda buldum kendimi.

Kadına şiddet konusunda ne yazık ki karnemiz parlak değil. Bence bu sorun bir kadın sorunu da değil. Tam aksine, erkek sorunu. Peygamberimizin “Cennet anaların ayağının altındadır” sözüne inanmış birisi olarak, kadına şiddetin terör suçu kapsamına alınmasına dahi itirazım olmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asgari ücret ve emekli maaşları ne olacak 05 Aralık 2025 | 1.347 Okunma Özgür Özel perdeyi yanlış yerden açtı... Erdoğan affetmedi 04 Aralık 2025 | 3.271 Okunma CHP milletvekillerinde tasfiye korkusu 03 Aralık 2025 | 1.805 Okunma CHP’de dengeler nasıl oluştu... Kazananlar kaybedenler listesi 02 Aralık 2025 | 2.859 Okunma Kılıçdaroğlu ne yapacak CHP’den ayrılacak mı 01 Aralık 2025 | 1.129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar