3 darbe tehdidi

14 Ağustos geçti ama FETÖ'cülerin önceden davul zurna çalarak ilan ettikleri darbe gerçekleşmedi. Çünkü o, FETÖ’cülerin darbe psikolojisini ayakta tutmak için yaptığı psikolojik bir...

14 Ağustos geçti ama FETÖ'cülerin önceden davul zurna çalarak ilan ettikleri darbe gerçekleşmedi.


Çünkü o, FETÖ’cülerin darbe psikolojisini ayakta tutmak için yaptığı psikolojik bir savaştı. FETÖ konusunda yapılan en büyük yanlış onu hafife almak oldu. Gülen önceden darbe tarihi ilan edecek kadar akılsız değil. O CIA ile ortak çalışabilecek bir stratejik zekâya ve organizasyon kabiliyetine sahip. O yüzden pilotları cinlerle hipnotize ettiği ya da 14 Ağustos’ta ABD ile deprem yapmayı planladığı gibi akla ziyan yorumlara itibar etmeyin. FETÖ’de asla pes etmek yok. Yeni bir haber vereceğim.

ABLALARIN DARBE DUASI

FETÖ’cü abiler firarda ama ablalar yeni darbe için dua halkası oluşturmuş. Şaka sanmayın. Zaten FETÖ’nün şakasının olmadığını 15 Temmuz’da gördük. O gece darbecilerin üzerinden Hizb-ül Hasin duası çıkmıştı.

“Bismillahirrahmanirrahim, sağıma bismillah, soluma bismillah, arkama bismillah, önüme bismillah, üstüme bismillah. Allah’ın adıyla korunduk, onun muhkem korumasına dehalet ettik, aşılmaz kalesine gizlendik, güzel isimleri ile donandık, Celil isminin nurlarının sırrına büründük; Kavi ve Kahir isimlerinin imdadı kuvveti ile üstün geldik, cin, ins vesair mahlukattan düşmanlarımıza galip geldik, onlardan gizlendik, onlara üstün geldik ve muzaffer olduk.”
Darbe gecesi Cemaat’e gönderilen mesajda ise ‘Nusret ve Galebe’ duasının okunması istenmişti.

15 Temmuz darbesi başarısız oldu ama FETÖ darbe hedefinden vazgeçmiş değil. Yeni darbe için Pensilvanya’dan yeni dualar gelmiş. Ablalar bu hafta başından itibaren darbe duasını okumaya başlamış. Şehir savaşlarının yaşandığı, şehit cenazelerinin geldiği sıralarda dindar kesim de dua halkaları oluşturmuştu. Kuran tilavet ediliyor, hatimler indiriliyor, Fetih Suresi ve Yasin-i Şerif’ler okunuyordu. Paraleller, o zaman hiçbir dua zincirinde yer almamış, bu durum dindar çevrelerce yadırganmıştı. Meğerse onlar o sırada Pensilvanya’dan gelen darbe dualarını okumakla meşgullermiş.

YAPTIRILACAK İŞLER VAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 2.638 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.121 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.836 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar