‘Cumhur ittifakı’ için formül bulundu mu?

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili kapsamlı bir sunum yapıyor.Özhaseki, milletvekillerinin yerel seçimlerle ilgili...

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili kapsamlı bir sunum yapıyor.

Özhaseki, milletvekillerinin yerel seçimlerle ilgili sorularına doyurucu yanıtlar veriyor. Sunum ve soru-cevap bölümünün tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan sözü alıyor. “Seçim kazanacak adaylarla halkın karşısına çıkacağız” diye söze başlıyor. Daha önce açıkladığı gibi ehliyet ve liyakate önem vereceklerini, tevazu sahibi isimleri aday göstereceklerini anlatıyor. Milletvekilleri, Erdoğan’ın sözlerinden mevcut belediye başkan adaylarının önemli oranda değişeceği mesajını çıkarıyorlar.

Erdoğan iki noktanın üzerinde duruyor:

1) İyi adaylar çıkaracağız.

2) Her yerde aday göstereceğiz.

Erdoğan, ‘cumhur ittifakı’na ilişkin değerlendirmesini ise sona bırakıyor.

“MHP ile gerçekleştirdiğimiz cumhur ittifakı, seçim ittifakından öte bir şeydir. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu meselelerde, yerli ve milli konularda taraf olmak demektir. O nedenle bunu bir seçim ittifakı olarak görmemek lazım. Biz bu ittifakı sürdürmekte kararlıyız” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 764 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.801 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 822 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.453 Okunma Yeni siyasi denge ve Erdoğan-Özgür Özel ilişkisi 12 Nisan 2024 | 722 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar