Erdoğan ‘danışma kurulu’ oluşturuyor

CUMHURBAŞKANI Erdoğan Meclis’e gelirken havadan da bir helikopter konvoyu takip ediyordu.AK Parti heyeti�Erdoğan’ı karşılamak üzere Meclis Başkanlığı’nın girişinde yerlerini almışlardı....

CUMHURBAŞKANI Erdoğan Meclis’e gelirken havadan da bir helikopter konvoyu takip ediyordu.
AK Parti heyeti�Erdoğan’ı karşılamak üzere Meclis Başkanlığı’nın girişinde yerlerini almışlardı. Başbakan, Meclis’in protokol kapısına gelince bir koşu gidip Başbakan’ı karşıladılar, sonra onu da alıp Meclis Başkanlığı’nın girişinde yerlerini aldılar. Bekleyiş uzun sürmedi. Cumhurbaşkanı Meclis’e giriş yaptı. Cumhurbaşkanı’nın, Meclis’e gelişi sırasında resmi törenle karşılanması gerekiyor. Ama “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı” sıfatıyla geldiği için AK Parti heyeti tarafından karşılandı. Böylece ilk gelenek başlamış oldu.  Cumhurbaşkanlığı forsu hem bayrak direğine çekildi hem de grup salonunda yerini aldı.

Cumhurbaşkanı’nın, AK Parti grubuna hitap etmek üzere Meclis’e gelişi tarihi bir andı. Meclis’te olağanüstü bir hareketlilik yaşandı. Erdoğan’ın 1044 gün sonra AK Parti grubuna girişi ise çok coşkuluydu.

AK Parti grubu ilklere sahne oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla konuştu, Başbakan, Grup Başkanı olarak oturumu yönetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.189 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.867 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.244 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma İmamoğlu’nun mal varlığı artmış 22 Mart 2024 | 1.264 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar