16 Nisan’dan sonra ne olacak?

ANKARA mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in kahkaha attığı bir kare vardı.16 Nisan’dan sonra ne olacakDevletin zirvesi neden...

ANKARA mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in kahkaha attığı bir kare vardı.
16 Nisan’dan sonra ne olacak
Devletin zirvesi neden gülüyor diye merak ettim. Önce önlerine yeni bir anket geldi, o keyifle kahkaha atıyorlar diye düşündüm. Ama öğrenmeden rahat edemedim. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile konuşunca yazmaya karar verdim.
Ankara mitinginde aynı zamanda toplu açılış töreni yapılmıştı. Protokole tören anısına 50x70 ebadında bir anı kartonu getiriliyor. İlk imzayı Cumhurbaşkanı Erdoğan atıyor. Cumhurbaşkanı imzaladıktan sonra anı kartonunu Başbakan Binali Yıldırım’a uzatıyor. Başbakan’ın solak olduğunu bilmiyordum, bu vesile ile öğrendim. Binali Bey imzasını sol eliyle atıyor. Bu arada Cumhurbaşkanı izliyor. Başbakan imzalayıp, anı kartonunu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’e uzatıyor. Meğerse Tuğrul Türkeş de solakmış. O da sol eliyle imza atıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha fazla dayanamıyor. “Ooo... Herkes solak. Bunlarla işimiz var” diyor. Tuğrul Türkeş bunun üzerine lafa giriyor. “Ooo... Bu daha ne ki” diyor. “Bizden başka Numan Kurtulmuş ile Nabi Avcı’da solak” diyor. Cumhurbaşkanı “Yapma ya” demeye kalmadan espriyi patlatıyor, “Buna sol hükümeti dense yeridir”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 416 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.259 Okunma Yeni siyasi denge ve Erdoğan-Özgür Özel ilişkisi 12 Nisan 2024 | 705 Okunma Bu kez anketten farklı sonuçlar çıktı 11 Nisan 2024 | 1.952 Okunma Özgür Özel İmamoğlu’nu rahatsız Yavaş’ı mutlu etti mi 10 Nisan 2024 | 722 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar