Girişimciliğin beşiği Gaziantep, koronayla mücadele ve MEB

Anadolu Kaplanı sıfatını en çok hak eden isimlerden biri de Gaziantep.Koşuyor, koşuyor, koşuyor. Dur durak bilmiyor. Kendisiyle yarışıyor. Kendi rekorlarını kendi kırıyor.

Anadolu Kaplanı sıfatını en çok hak eden isimlerden biri de Gaziantep.

Koşuyor, koşuyor, koşuyor.

Dur durak bilmiyor. Kendisiyle yarışıyor. Kendi rekorlarını kendi kırıyor.

Sanayide, tarımda, lezzette, turizmde, eğitimde, inovasyonda, üretimde, girişimcilikte ve özellikle de ticarette rol model kentlerimizden biri.

Herkes her şeyin en iyisini yapabilir ama onlar yaptıkları her işe sevgilerini, saygılarını, sempatilerini, güvenirliliklerini de katıyorlar. Onları farklı kılan da bu zaten!

Gaziantep Üniversitesi de tıpkı Çukurova, Atatürk, Dicle, Harran, Yüzüncü Yıl gibi bölgesel kalkınmanın lokomotifi olan üniversitelerimizden biri. Onunla, aklı ve bilimi referans aldılar, Hasan Kalyoncu ile de çıtayı yükseltip, dünyaya açıldılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Köy Enstitüleri ve öğretmen atamaları 19 Nisan 2024 | 215 Okunma Değişim şart ama nasıl bir değişim? 17 Nisan 2024 | 207 Okunma Mesleksizlik!.. 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Eğitimin geneli ve yabancı öğrenciler 12 Nisan 2024 | 117 Okunma Bayram keyfini yaşayamayanlar 10 Nisan 2024 | 60 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar