Van'da Excimer lazer tedavisi ile gözlüklerinden tamamen kurtuldu

VAN’da Büşra Şahin, gözlerinde miyop ve astigmat olmak üzere 12 derece göz bozukluğu olması nedeniyle Urartu Göz Merkezinde yapılan Excimer Lazer tedavisi oldu. Şahin bu yöntemle gözlüklerinden kurtuldu.

Van'da Excimer lazer tedavisi ile gözlüklerinden tamamen kurtuldu

VAN’da Büşra Şahin isimli vatandaş, Urartu Göz Merkezinde yapılan Excimer Lazer tedavisi ile gözlüklerinden kurtuldu.


Gözlerinde miyop ve astigmat olmak üzere 12 derece göz bozukluğu olan Büşra Şahin, Urartu Göz Merkezine başvurdu. Burada Operatör Dr. Atilla Yazıcıoğlu tarafından Excimer Lazer (Lasik) yöntemiyle ameliyat olan Şahin, sağlığına kavuştu. Mutluluğunu Urartu Göz ailesi ile paylaşan Şahin, “Artık gözlüklerden tamamen kurtuldum. Her şeyi bu kadar güzel ve net görmek çok güzel bir duygu. Çok mutluyum. Ben Operatör Dr. Atilla Yazıcıoğlu başta olmak üzere tüm Urartu Göz ailesine teşekkür ediyorum” dedi.


Urartu Göz kurucularından Operatör Dr. Atilla Yazıcıoğlu ise, Büşra Şahin isimli hastalarının yüzündeki mutluluğun her şeye değer olduğunu dile getirerek, “Bizler halkımızın sağlığı için yıllardır hizmet vermeye çalışıyoruz. En büyük mutluluğumuz, onların yüzündeki o mutluluktur. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...