Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek: ‘’PKK açılımcısı sahte demokrat amca!’’

TÜRKGÜN Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (24.01.2022)’’ PKK açılımcısı sahte demokrat amca!‘’ başlıklı yazısı.

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek: ‘’PKK açılımcısı sahte demokrat amca!’’

Ben, AKP iktidarının başlattığı “Çözüm sürecinde” yaşanan hangi gelişme varsa hepsine en ağır yazıları yazmış bir yazarım. Oslo, Habur, Dolmabahçe, İmralı görüşmeleri, BOP, Barzani-Talabani ilişkileri, PYD-YPG bu yazılarımın içeriğini oluşturan ana başlıklardır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, partimizin ve dava arkadaşlarımızın bu konulardaki tavizsiz, kararlı duruşu da bizim gibi Ülkücü, Türk milliyetçisi yazarlar için en büyük motivasyon ve mücadele kaynağı olmuştu. Haklı çıktığımız konular, bizim için tarihe bırakacağımız vicdan zaferidir.

Geçmişte “çözüm süreci” başlatan irade, ölmeye ve öldürmeye odaklı terör örgütü PKK’nın muhatap alınamayacağını, onların bir yaratık olduğunu geç de olsa anlayarak, onların anladığı dil ne ise onunla muhatap olma kararı almış ve şimdi de bunu tavizsiz bir şekilde uygulamaktadır.

Çözüm sürecinde Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yol kontrollerini bile PKK’nın teröristleri yaparken, şimdi silahlı mücadeleyle başı ezilen terör örgütü PKK ülke içinde eylem yapamaz hale gelmiş.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamıştı. Terör örgütü PKK 2014 ile 2015 yıllarında 5 bin 550 kişiyi terörist yapmak için dağa çıkarırken, son yıllarda ancak 50-100 kişiyi dağa götürebildikleri bir noktaya gelinmiştir. Terör örgütü PKK’nın mensupları dağlarda tükenme noktasına gelmiştir. Bu da terörle mücadeledeki başarıyı göz önüne sermektedir. “En iyi çözüm” millete, devlete silah doğrultmuş teröristleri imha etmektir. Bu durum bugün her yönüyle ispatlanmıştır.

 HD(P)KK’nın kudurması da işte Türk devleti ve hükümetinin bu ispatlanmış çözümü tavizsiz uygulamasından kaynaklanmaktadır.

AK Parti hükümeti ve Cumhur ittifakı bu konuda kararlı, tavizsiz bir mücadeleyi sergileyerek terörle mücadelede başarıyı yakalamıştır.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!