TİGGO 8 Pro Max satış rekoru kırar; 259.000 TL nakit indirimi ve 600.000 TL kredi desteği!

Otomobil piyasasında ses getiren SUV modellerinden Tiggo 8 Pro Max, dikkat çeken kampanyasıyla yine sahnede!

TİGGO 8 Pro Max satış rekoru kırar; 259.000 TL nakit indirimi ve 600.000 TL kredi desteği!

Yeni kampanya kapsamında, bu modern ve donanım dolu SUV modelinde 259.000 TL'ye varan nakit indirimi ve 600.000 TL’ye kadar uygun faizli kredi desteği sunuluyor. Bu özel fırsat, hem tasarım hem de performans arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunuyor.

Tiggo 8 Pro Max: Şıklık ve Performansın Zirvesi

Yeni Tiggo 8 Pro Max, geniş ve lüks iç mekanı, gelişmiş teknolojik özellikleri ve göz alıcı dış tasarımıyla rakiplerinden ayrılıyor. Araçta bulunan yüksek çözünürlüklü dijital gösterge paneli, panoramik sunroof, gelişmiş sürüş destek sistemleri ve üst düzey konfor detayları, her yolculuğu keyfe dönüştürüyor.

5 Yıl Garanti ile Güvence Altında

Sadece fırsatlarla değil, sunduğu güvenceyle de fark yaratan Tiggo 8 Pro Max, 5 yıl veya 150.000 km garanti seçeneğiyle uzun vadeli kullanımda da yanınızda. Bu garanti süresi, araç sahiplerine büyük bir güven ve maliyet avantajı sunuyor.

259.000 TL’ye varan nakit indirimi

600.000 TL kredi imkanı

5 yıl/150.000 km garanti


📢 Bu içerik bilgilendirme amaçlıdır. Güncel kampanya detayları için resmi bayilerle iletişime geçilmesi tavsiye edilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasette bozulma, çürüme ve vefasızlık (2) Siyasette bozulma, çürüme ve vefasızlık (2)
Hasan İmamoğlu: Komünizm gelmesin diye yıllarca boş yere mücadele etmişim Hasan İmamoğlu: Komünizm gelmesin diye yıllarca boş yere mücadele etmişim
Denk bütçe! Denk bütçe!
Ekonomide az daha sabır ve olması gereken asgari ücret Ekonomide az daha sabır ve olması gereken asgari ücret
Suriye’nin bir yılı! Suriye’nin bir yılı!
Heybeliada Heybeliada
Barzani’ye tepki gösteriliyor, Yunan işgali altındaki adalarımız için ise sessiziz Barzani’ye tepki gösteriliyor, Yunan işgali altındaki adalarımız için ise sessiziz
Suriye’nin toparlanışı ve ABD-İsrail’in vekâlet hesapları Suriye’nin toparlanışı ve ABD-İsrail’in vekâlet hesapları