Tayyip Erdoğan'ı yalnız bıraktık: Ali Karahasanoğlu yazdı

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu 'Bizdeki binlerce hainden, ABD’de bir tane bile çıkmadı!' başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl yalnız bırakıldığını yazdı.

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Ali Karahasanoğlu 'Bizdeki binlerce hainden, ABD’de bir tane bile çıkmadı!' başlığıyla yayınlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl yalnız bırakıldığını yazdı.

Karahasanoğlu, Erdoğan'ın ne kadar isabetli karar verdiğini şu şumlelerle ifade etti: "Tayyip Erdoğan’ın, bir kamu bankasına nasıl dürüst bir genel müdür yardımcısı atadığını, düşmanları bile kabullendi.."

Karahasanoğlu yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Hakan Atilla’yı, artık kimse cezaevinden çıkaramaz” denilirken, Hakan Atilla, 3 gün önce cezaevinden çıktı..

Şimdi Türkiye’ye dönecek..

Bu durumda bir bakalım..

Türkiye’de Erdoğan’ı itibarsızlaştırmak için, “Hani rahibi bırakmayacaktın?.. Ne oldu? Ne oldu?” diye nanik yapanlar gibi..

“Tükürdüğümüzü yalattılar” diyerek, ahlaksızca bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na laf saydıran yüzlerce içimizdeki hainin birkaç tanesi de, ABD içinden çıksın..

Bir tanesi desin ki, “Hani? Hani Hakan Atilla 100 yıl hapis yatacaktı.. Ne oldu? Adamı bıraktık.. Hani 15 milyar dolar ceza kesecektik?.. Ne oldu? Türkiye bize tükürdüğümüzü yalattı. Erdoğan, ABD’ye tükürdüğünü yalattı” desin..

Bir tane örnek yok..

Onun için diyorum..

Tayyip Erdoğan yalnız..

Haksız mıyım?

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...