Sultanbeyli'de kamyonet 3 kişiyi ezerek dükkana girdi

SULTANBEYLİ'de, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yolda ve kaldırımdaki 1'i kadın 3 kişiyi ezerek bir ükkana girdi. 3 kişinin ağır yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sultanbeyli'de kamyonet 3 kişiyi ezerek dükkana girdi

SULTANBEYLİ'de, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yolda ve kaldırımdaki 1'i kadın 3 kişiyi ezerek bir dükkana girdi. 3 kişinin ağır yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, 17.15 sıralarında Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde ilerleyen 34 YM 8628 plakalı kamyonet, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, yolda ve kaldırımdaki 3 kişiyi ezerek bir dükkana girdi. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Sürücü gözaltına alınırken polisin olaya ilişkin çalışmaları sürüyor.

Olay anı kamerada
Olay anının saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde, yoldaki iki kişi ve kaldırımdaki 1 kişinin kamyonet tarafından ezildiği görülüyor.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Gökhan, ‘Zan’ altında Gökhan, ‘Zan’ altında
Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil
Öğretmenim Ali Sirmen Öğretmenim Ali Sirmen
Bir ‘anıt adam’: Ali Sirmen Bir ‘anıt adam’: Ali Sirmen
Halvette düzenlenen işret meclisleri Halvette düzenlenen işret meclisleri
İyi insan İyi insan
Ali Sirmen’in ardından Ali Sirmen’in ardından
Belediyelere para yetişmiyor Belediyelere para yetişmiyor