Süleyman Özışık'tan takipçilerine bomba haber: Gördüğüm lüzum üzerine!..

Gazeteci- yazar Süleyman Özışık geçtiğimiz günlerde İnternethaber'deki yazarlığına veda ederek hayalinin peşinden gideceğini takipçilerine duyurmuştu. İnternethaber'deki bu ayrılık ile gözler Süleyman Özışık'a çevrildi.

Süleyman Özışık'tan takipçilerine bomba haber: Gördüğüm lüzum üzerine!..

Süleyman Özışık bir kez daha kendi hayalinin peşinden gitmek istedi ve abisi Hadi Özışık'ın desteğini alarak hayalini gerçekleştirdi. Özışık bugünkü "Gördüğüm lüzum üzerine!.." başlıklı yazısında takipçilerinin merakla beklediği bomba haberi paylaştı. 

Süleyman Özışık, Hadi Özışık'ın kurucusu olduğu İnternethaber'in 19 yıllık yayın hayatında pek çok görevde bulundu. Süleyman Özışık'ın İnternethaber'de isimsiz bir editör olarak çalıştığı da oldu, Medya Grup Başkanı sıfatıyla haber merkezi yöneticiliği yaptığı da oldu. Özışık 2009 yılından bu yana İnternethaber'de aktif olarak yazarlık yaptı. 

Süleyman Özışık "Bazıları, "gördüğü lüzum üzerine" partisine ve davasına sırtını dönüp gitti. Ben de "gördüğüm lüzum üzerine" davama ve inandığım adama bundan böyle bir köşe yazısıyla değil, bir gazete ile destek olmaya karar verdim." diyerek Nethaber'in başına geçtiğini duyurdu.

İnternethaber Yayın Grubu olarak Süleyman Özışık'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İşte hepimizin merakla beklediği Süleyman Özışık'ın haberi:

Hayırlı olsun diye arayan dostlar, "Nereden çıktı bu NetHaber işi?" diye soruyor. Onlara anlattığımı sizinle de paylaşayım:

Kendimi bildim bileli savunduğum bir davam ve 17 yıldır o davanın savunucusu olduğu için destek vermeye çalıştığım bir lider var. Bugüne kadar kıymet verdiğim bu iki değeri köşe yazılarımla savunmaya çalışıyordum. 

Ancak son dönemlerde yaşananlar, bunun yeterli olmadığını gösterdi. 

Bazıları, "gördüğü lüzum üzerine" partisine ve davasına sırtını dönüp gitti. Ben de "gördüğüm lüzum üzerine" davama ve inandığım adama bundan böyle bir köşe yazısıyla değil, bir gazete ile destek olmaya karar verdim.

Dünyanın yarısını katleden Avrupa'nın barbarları, içerideki elemanlarını harekete geçirmişken, Türkiye'nin tüm milli ve yerli değerleri saldırı altında kalmışken, bir şeyler yapmak gerekiyordu.

Ben en azından elimden geleni yapmaya karar verdim.

Gelen son seçim sonuçlarından sonra "Bu iş bitti" yorumları yapanlara inat, "Bu iş daha yeni başlıyor" demek için Nethaber'in başına geçtim. 

Piyasadaki gazetelere ve internet sitelerine bakıldığında, geriden geldiğimi biliyorum. Avantajlarımı ve dezavantajlarımı da biliyorum. Hayatım, dibe vurup yukarı sıçramakla geçti. Allah'ın izniyle bunu bir kez daha yapacağım. 

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.

Davama ve o davayı savunan lidere destek vereceğimi söylüyorum.

İçimizde olup yanımızda olmayanlara, hak davasını kendi ikbal ve istikbal davası uğruna harcayanlara, yaptıklarıyla başımızı utanç içinde yere eğmemize neden olanlara destek vermeyeceğimi, vereceğimizi de peşinen ilan ediyorum.

Yayınladığımız tanıtım reklamında da belirttiğimiz gibi...

Yer küre üzerinde zulmün tezgahından geçen her kim varsa, diline, dinine, ırkına, cinsiyetine ve milliyetine bakmaksızın hakkını savunacağız bu sitede. Tacizcilerin, tecavüzcülerin, ülkesine ve milletine ihanet edenlerin peşini asla bırakmayacağız.

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı için tıklayınız...

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi