Sapık mı dediniz?

Bir önceki yazımda "Diyanet, İlahiyat Fakülteleri ve İmam Hatip'ler kapatılsın. Tarikatlar, cemaatler ve inanç eksenli vakıf ve dernekler de kapatılsın. Hoparlörden okunan okunması da yasaklansın. Camileri kapatma meselesini de sonra konuşuruz" diyen güruha seslenmiş, “Peki siz bize hangi dini öneriyorsunuz?" diye bir soru sormuştum.

Azılı inanç düşmanlarından tam da beklediğim gibi mesajlar aldım. "Azılı inanç düşmanları" dememe bakmayın siz. "Azılı İslam düşmanları" desem daha doğru bir tespit olacak.
Neler yazmışlar neler...
"Sizin bahsini ettiğiniz kurumlarda her türlü sapkınlık yaşanıyor" diyeninden, "Siz dini bıraktınız, Erdoğan'a tapmaya başladınız" diyenine varıncaya kadar her türlü suçlama ve saçmalama mevcut yazılan mesajlarda...
Öncelikle şunu söyleyeyim. 
Böyle asalak bir grubun önünde sessiz kalmak daha akıllıca bir davranış olur. Ve böyle ucube düşüncelilere cevap vermek de kelime ziyanı olur bunun farkındayım ama, "Erdoğan'a tapıyorsunuz" sözünden etkilenerek geri adım atanları uyarmak için, uyandırmak için bu konuda birkaç kelime yazmak gerekiyor.

Süleyman Özışık'ın tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı