Sakarya'da bir besicinin ineğinin biri ikiz, biri üçüz doğurdu

SAKARYA’nın Kaynarca ilçesinde besicilik yapan 53 yaşındaki Salih Pistil'in ineklerinden biri ikiz biri de üçüz doğurunca besici sevincini sosyal medyada paylaştı.

Sakarya'da bir besicinin ineğinin biri ikiz, biri üçüz doğurdu

SAKARYA’nın Kaynarca ilçesinde 15 gün içinde iki ineğinden 5 buzağısı olan vatandaş, sevincini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Kaynarca Turnalı İnekçi Mahallesi’nde besicilik yapan 53 yaşındaki besici, iki ineğinden 15 günde 5 buzağı alınca yaşadığı sevinci sosyal medyada paylaştı. Emekli olduktan sonra yaşadığı Turnalı İnekçi Mahallesi’nde açık besi çiftliği kuran Salih Pistil ismindeki vatandaş, veteriner Gökhan Teker’in tohumlama yaptığı 2 ineği, 15 günde 5 buzağı doğurdu. Bir ineği ikiz, diğeri de üçüz doğuran Pistil’in yaşadığı sevinç, veterineri tarafından telefonla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyadan paylaşan Pistil, veterinerine teşekkür etti.

Buzağıların sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini ifade eden besici Sahil Pistil, “Üçüzlerimiz akşam doğdu. Hepsi Maaşallah turp gibi. İkisi erkek 1 tanesi dişi. Gökhan veterinere çok teşekkür ederiz, onun tohumlaması. Bundan bir önceki ikiz yaptı. Bunun faktörlerinden biri de herhalde açık besi olması. Temiz bir ahır, iyi bakım, Allah veriyor. Rabbim herkese nasip etsin” dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...