Sağlık Bakanlığı’ndan açıklama geldi! Hayatını kaybeden sayısı her geçen dakika artıyor

İki büyük depremin ardından hala enkaz altından vatandaşlar kurtarılmaya çalışılıyor. İyi haberlerle sağ kurtulanların yanı sıra ölüm haberi alınan depremzedeler var. Açıklamada hayatını kaybeden sayısının 5 bin 434’e çıktığı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan açıklama geldi! Hayatını kaybeden sayısı her geçen dakika artıyor

Kahramanmaraş’taki depremlerden sonra arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Son olarak öğrenilene göre ölenlerin sayısı 5 bin 434’e çıktı. Yaralı sayısındaki son durum ise 31 bin 777’ye ulaştı. Depremden etkilenen 10 ilde 3 ay boyunca OHAL ilanı yapıldı. Bu zamana kadar yıkılan bina sayısı ise 5 bin 775 olarak belirlendi. Dünden bu saate kadar ise 435 artçı deprem meydana geldi. 


Dün sabah saatlerindeki 7.7 ve öğlen saatlerinde 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Bitlis, Urfa ve Malatya’da arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Gece gündüz devam eden kurtarma çalışmalarında her geçen dakika yaralı ve ölü sayısı artıyor.  

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...