Özışık ateş püskürdü! Yıllardır her türlü küfre, hakarete maruz bıraktığınız Cumhurbaşkanını şimdi savunasınız mı tuttu?

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, "Bayraksızlar..." başlıklı yazısında Trump'ın Erdoğan'a hakaret içerikli mektup göndermesine tepki gösteren isimlere hitaben "Erdoğan'ın vefat etmiş annesine, eşine, çocuklarına, kişiliğine, haysiyetine, arına, namusuna her türlü küfrü ve hakareti eden siz değil miydiniz?" diyerek sert eleştirilerde bulundu.

Özışık, Suriye'deki olayların başlangıcından itibaren Türkiye'nin sınırında bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğini en başından beri bu duruma karşı çıktığını ve sonunda da ABD'nin Türkiye'nin bütün şartlarını tek tek yerine getirdiğini aktardı. 

Özışık PKK ve YPG'ye her operasyon yapılışında, "Savaş istemiyoruz" diyenlere ithafen bu durumdan neden rahatsız olduklarını, Türkiye'nin savaşmadan, masabaşı diplomasisiyle olayı çözdüğünü yazdı. 

Amerikan Başkanı Donald Trump'ın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na hakaret içerikli mektup göndermesine tepki gösteren kişilere ateş püsküren Özışık köşesinden o isimlere şöyle seslendi:

Be adi adamlar; düne kadar Erdoğan'ın vefat etmiş annesine, eşine, çocuklarına, kişiliğine, haysiyetine, arına, namusuna her türlü küfrü ve hakareti eden siz değil miydiniz?
"Türkiye Kürtleri katlediyor" diyen, PKK'ya müdahale yapılınca, "Kürt soykırımı yapılıyor" diyen siz değil miydiniz? "Diktatör" diyen siz değil miydiniz? 

Ne o?
Yıllardır her türlü küfre ve hakarete maruz bıraktığınız Cumhurbaşkanını şimdi savunasınız mı tuttu? Trump, sizin yaptığınızın milyonda birini yazdı mı acaba?
Bakın size bir şey söyleyeyim mi? 
Trump, başta olmak üzere bütün devletlerin liderleri kendi ülkelerinin menfaatleri için Erdoğan'la çatışıyor. Hepsi, dünyanın her yerinde kendi bayrakları dalgalansın diye mücadele ediyor. Adamların en azından bir bayrak, bir toprak sevdası var. 
Sizde o da yok! 
Siz bayraksızsınız!
Siz vatansızsınız!
Siz, ekmeğini yediğiniz, suyunu içtiğiniz ülkeye ihanet edecek kadar aşağılıksınız!
Bak çok net söylüyorum.
Siz, PKK'lı veya YPG'lilerden daha aşağılıksınız. Onlar en azından öyle ya da böyle arada bir Mehmetçik'in karşısına çıkıp ateş edebiliyor.
Sizde o da yok!
Siz, dağa çıkan Mehmetçik'in arkasından kurşun sıkar gibi yazılar yazıyorsunuz. Siz, vatan için ölmeye gidenleri kahrından öldürüyorsunuz!
Bu kadar namert, bu kadar alçaksınız!..

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi