Nuh Albayrak'tan metrodaki tacize tepki: PKK/YPG ile aynı amaca hizmet ediyorsunuz!

Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, bugünkü yazısında geçtiğimiz günlerde metroda yaşanan taciz olayına değinerek insanları giyim kuşamına ve yaşamına göre ayrıştıranların PKK/YPG teröristleriyle aynı amaca hizmet ettiğini yazdı.

Nuh Albayrak'tan metrodaki tacize tepki: PKK/YPG ile aynı amaca hizmet ediyorsunuz!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında metroda bir kişinin cübbeli ve sarıklı bir vatandaşı çektiği görüntülere tepkiler devam ediyor. 

Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albrayrak da konuya köşesinde yer verdi ve "Bunlar, hâlâ insanları giyim kuşamına ve yaşamına göre ayrıştıran; ortaçağdan metro vagonlarına fırlamış yaratıklardır." ifadelerini kullandı.

Nuh Albrayrak "Marmaray’daki YPG müttefikleri..." başlıklı yazısında 28 Şubat’ta olduğu gibi şimdi de türlü haydutluklarla milleti kamplaştırmanın PKK/YPG teröristleriyle aynı amaca hizmet etmek olduğunun altını çizdi.

Nuh Albayrak, "Milletin kanıyla kurulan cumhuriyeti kendi malı zannederek, milletin bir bölümüne karşı balyoz olarak kullanmaya kalkanlar en büyük “cumhuriyet düşmanları”dır." dedi ve 28 Şubat’ın pis kokularının geldiği bu haydutluklarla milleti kamplaştırmanın PKK/YPG teröristleriyle aynı amaca hizmet etmek olduğunu yazdı.

Nuh Albayrak'ın yazısından bir kısım şöyle:

Her gün aklımızı zorlayan gelişmelere şahit oluyoruz. 

YPG’nin, terör örgütleri listesinde yer alan PKK’nın, “Suriye uzantısı” olduğunu kabul eden Amerika aynı YPG’yi silah manyağı yaptı. Sınırlarımızı köstebek yuvasına çevirmek için 200 milyon dolar harcadı. 

Bıçak kemiğe dayanınca, tehdit ve şantajlarına kulak asmadan olaya el koyduk. 

Ciddiyetimizi anlayan Amerika ve Rusya,“Siz harekâta devam etmeyin, hedefiniz örgüt üyelerini sınırdan uzaklaştırmaksa bunu biz yaparız” dediler. 

Ancak devamında yaşanan gelişmeler, “Artık sınırlarımızda terör örgütü kalmadı” diye rehavete kapılmanın aksine, her zamankinden daha uyanık olmamızı gerektiriyor. 

Özellikle ABD’nin son adımları, sınırımızda yıllardır emek ve para harcadıkları ihanet projesinin yarım kalmasını kolay hazmedemeyeceklerini gösteriyor. 

Nuh Albayrak'ın tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!