Nedim Şener'den dikkat çeken 15 Temmuz yazısı: FETÖ bu devletin içinden, bu milletin bağrından sökülecek!

Posta yazarı Nedim Şener, 'Tarihin gördüğü en büyük ihanet' başlıklı yazısında Türk milletinin bir kez destan yazdığı 15 Temmuz gecesini kaleme aldı. Şener, yazısında "FETÖ ne kadar çırpınırsa çırpınsın, bu devletin içinden, milletin bağrından sökülecek." ifadesini kullandı.

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, 'Tarihin gördüğü en büyük ihanet' başlıklı yazısında Türk milletinin bir kez destan yazdığı 15 Temmuz gecesini kaleme aldı.

Şener, yazısında "FETÖ ne kadar çırpınırsa çırpınsın, bu devletin içinden, milletin bağrından sökülecek." ifadesini kullandı.

Nedim Şener yazısında " “15 Temmuz sizce nedir?” sorusuna bir başka cevabım da “Halk darbecilere direnmek için sokağa çıkarken, bankamatik kuyruklarına, market kuyruklarına girmek için sokağa çıkanların ikiyüzlülüğü” şeklinde. Mesele sadece korkmaları ya da “Yesinler birbirlerini” fırsatçılığı değil, mesele darbeye direnmiş kişilerin fedakarlığını küçümsemelerinden kaynaklanıyor. Buna bir de “Kontrollü darbe” diyerek yalnızca FETÖ üyelerinin işine yarayan kavram üreten ve 15 Temmuz gecesi saklanacak yer arayanları eklediğinizde benim için görüntü netleşiyor. " ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık