Meteoroloji'den Trakya'ya şiddetli kar uyarısı

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü Trakya bölgesinin bu akşam saatlerinde itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceğinin tahmin edildiğini duyurdu.

Meteoroloji'den Trakya'ya şiddetli kar uyarısı

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nce Trakya bölgesinin bu akşam saatlerinde itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceğinin tahmin edildiği duyuruldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1'inci Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce, bugün akşam saatlerinden sonra Trakya’da, gece yarısına doğru İstanbul’da yağmur şeklinde başlayacak yağışların gece saatlerinden sonra Trakya’da kar yağışına dönüşeceğinin tahmin edildiği belirtildi. İstanbul'daki yağışların, Cumartesi sabah saatlerinde Avrupa yakasının batısında, akşam saatlerine doğru il genelinde karla karışık yağmur, Avrupa yakasının batısı ve yüksekleri ile Anadolu yakasının iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı şeklinde olmasının beklendiği kaydedildi.
Trakya’da yer yer kuvvetli olması beklenen kar yağışlarının, Pazar günü etkisinin azalacağı, öğleden sonra ise etkisini kaybedeceğinin ifade edildi. İstanbul ve Marmara Bölgesinde rüzgarın da Cumartesi günü kuvvetini arttırarak Kuzeydoğu yönlerden fırtına şeklinde eseceği, fırtınanın Pazar günü öğleden sonra etkisini kaybetmesinin tahmin edildiği bildirildi. Hava sıcaklığının hafta sonu hissedilir derecede (5-10 derece) azalmasının beklendiği açıklandı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı