Melih Altınok'tan Selahattin Demirtaş'a tavsiye!

Sabah yazarı Melih Altınok, Selahattin Demirtaş'ın Bosna halkının kahramanı Aliya İzzetbegoviç'e benzetildiği açıklamasına tepki gösterdi. Altınok, Selahattin Demirtaş'a "Her sabah aynada karşılaştığı yüzüne katlanmanın başka bir yolunu bulması. Ben aldırarak falan kurtulamaz kendinden" şeklinde tavsiyede bulundu.

Melih Altınok'tan Selahattin Demirtaş'a tavsiye!

Sabah yazarı Melih Altınok, binlerce sivil ve güvenlik görevlisinin ölümünden sorumlu olan PKK'nın bugüne kadar pek çok şeye benzetildiğini söyledi.

Cumhuriyet gazetesinin haberlerini hatırlatan Melih Altınok Selahattin Demirtaş'ın Bosna halkının kahramanı Aliya İzzetbegoviç'e benzetildiği açıklamasına tepki gösterdi.

Altınok, Selahattin Demirtaş'a "Her sabah aynada karşılaştığı yüzüne katlanmanın başka bir yolunu bulması. Ben aldırarak falan kurtulamaz kendinden" şeklinde tavsiyede bulundu.

İşte Melih Altınok'un o yazısından bir kısım:

(...)

PKK'yı bir şeye benzetme konusunda en yaratıcı isimlerden birisi de kuşkusuz PKK'nın yasal kanadında çalışan Selahattin Demirtaş.
Ama beyefendinin "PKK Markası" yerine hep kendini öne çıkardığı da gözlerden kaçmıyor.
Bir bakıyorsunuz, dönemin CNN Türk'ünde saz çalıp ozanı oynuyor...
Derken tuvalde "mutluluğun resmini" yapmaya çalışan "Abidin" pozlarıyla çıkıyor karşımıza...
Kimi zamansa, 6 Ekim'de sokağa çıkarttığı canilerin katlettiği Diyarbakırlı çocukların asla okumayacağını bildiğimiz çocuk kitaplarını imzalarken izliyoruz kendisini.***


Hızını alamamış olacak ki, geçen de aslında en çok Bosna halkının kahramanı Aliya İzzetbegoviç'e benzetilebileceğini açıkladı Demirtaş!
Evet, bildiğimiz Aliya... Nam-ı diğer Bilge Kral!
Bu densizliği ciddiye alıp, iç savaşta onca bedel ödeyen Bosnalıların ve Aliya'nın mücadelesinden bahsetmeyeceğim tabii ki.
Bu, dostlarımıza saygısızlık olur.
Demirtaş'a tavsiyemse, her sabah aynada karşılaştığı yüzüne katlanmanın başka bir yolunu bulması. Ben aldırarak falan kurtulamaz kendinden.

Melih Altınok'un tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...