Mardin'de Kamor Millet Bahçesi hizmete açıldı

Mardin’de atıl durumda bulunan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali Mustafa Yaman tarafından halkın hizmetine sunula Kamor Millet Bahçesi'nde ilk kahvaltı vali ve halk ile beraber yapıldı.

Mardin'de Kamor Millet Bahçesi hizmete açıldı

Mardin’de atıl durumda bulunan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali Mustafa Yaman tarafından vatandaşların hizmetine kazandırılan Kamor Millet Bahçesin’de ilk kahvaltı vali ve vatandaşlarla birlikte yapıldı.


Mardin’in şehir merkezinde bulunan ve içerisinde 54 bin metrekare yaşam ve piknik alanı, 6 bin 500 metre kare alan üzerine kurulan futbol, voleybol, basketbol sahaları, bin kişilik kır düğün salonu, 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro ile lokanta, kafeteryaların yapıldığı Kamor Millet Bahçesi, şehre yeni bir görünüm kazandırdı. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ’Projem Türkiye Mülki ve Yerel Yönetimler Yarışmasında’ ödüle layık görülen Kamor Millet Bahçesi, bu sabah kapıları Mardinli vatandaşlara açarak hizmet vermeye başladı. Sosyal donatı, spor, piknik alanı ile Mardinlilerin nefes alacağı yeşil alanın oluşturulduğu bahçede aileler huzur içinde dinlenebilecek.


Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kamor Millet Bahçesinde, bugün ilk kahvaltısını parkta eşi, belediye çalışanları ve vatandaşlar ile yaparak atıl durumda olan ve projenin tamamlanması ile ödüllü millet bahçesi olarak vatandaşın hizmetine sundu. Kamor Millet Bahçesine ilk kez gelen vatandaşlar yeşil ve spor alanları ile Mardinlilerin, gençlerin hafta sonları nefes alacağı güzel bir yeşil alan olduğunu ifade ederek Vali Mustafa Yaman ve ekibine teşekkür etti.


Kamor Millet Bahçesi olarak vatandaşa hizmet verecek olan yeşil alanda vatandaşlar ilk gün halaylar çekti, çay simit ile kahvaltısını yaparak keyifli bir gün yaşadı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...