Mahmut Övür'den olay yazı: Hakan Atilla'nın tahliyesine Kemal Kılıçdaroğlu "kontrollü yargılama" mı diyecek?

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın tahliye edilmesi üzerine Kemal Kılıçdaoğlu'nu hedef alarak "Umarım, Kılıçdaroğlu  "kontrollü yargılamaydı" demez..." dedi.

Sabah gazetesi yazarlarından Mahmut Övür, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın tahliye edilmesinin köşesine taşıdı. Övür, Hakan Atilla'nın tahliye edilmesine 15 Temmuz Darbesi'ne "kontrollü darbe" diyen Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Umarım, Kılıçdaroğlu  "kontrollü yargılamaydı" demez..." dedi.

Mahmut Övür'ün yazısından bir bölüm:

Bu dava, aslında bugünlerde yaşadığımız S-400 ve F-35 krizinden, Fırat'ın doğusunda teröre açık destek verilmesinden ya da Akdeniz'de Türkiye'nin dışlanmak istenmesinden ayrı ele alınacak bir olay değil, Onların ilk adımıydı.
Ve 2010'lara kadar uzanan kirli bir geçmişi var bu kumpasın... Bir ucu CHP'ye kurulan kaset kumpasına, öteki ucu Türkiye ve Brezilya'nın ortak hareket edip, İran'ın nükleer meselesini çözme girişimine kadar uzanıyor.

"Kontrollü yargılama"

Şimdi Hakan Atilla, Türkiye'ye dönecek. ABD'nin onu, hukuku ayaklar altına alarak bir FETÖ mensubu polisin sahte belgeleriyle yargılayıp hapse attığı gerçeğini herkes biliyor. En başta da o davadan siyasi sonuç devşirmek için hukuk dışı belgelerini kullanan, alel acele ABD'ye ekip gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu biliyor.
Peki, şimdi ne diyecek?
Umarım "kontrollü yargılamaydı" demez...

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!